Hvordan opretter man en opstart?

Mange mennesker har brug for at vide, hvordan man skal oprette en opstart. Det kan blot virke som et stort mysterium, men det er faktisk ikke så kompliceret som det måske synes.

For det første kan du allerede være godt i gang ved at besøge Microsofts websted og downloade deres egen applikation kaldet Windows Startup Settings. Denne applikation vil hjælpe dig igennem trinene hurtigere end hvis du prøvede at konfigurere dine indstillinger direkte i Windows.

Når applikationen er downloadet, skal du åbne det og gå til punktet “Boot Optimization”. Fra her kan du definere hvilke programmer der automatisk skal startes når du tænder din computer op. Du har også muligheden for at vælge om du vil bruge den bedste ydelse eller den bedste driftsøkonomi. Begge indstillinger er meget brugbare.

Videre skal du gå til punktet “Adgangskontrol” for at bestemme hvem der har tilladelse til at starte systemet op, hvor mange brugere der kan logge ind, og hvor længe denne adgang gælder. Hvis du ønsker det, kan du endda låse computeren op med et fingeraftryk eller en face recogniction teknologi.

Endelig kan du åbne punktet Applications Manager og her definerer hvilke programmer der skal startes når computeren starter op. Du har muligheden for at vælge det program der åbner på systemets boot også eller blot de programmer, som ønsker dem starter automatisk når computeren er slukket tilbage til livet.

Alt i alt er det ret let at oprette en opstart af en computer. Første skridt er nemlig blot at downloade Windows Startup Settings fra Microsofts websted og derefter følger trinene ovenfor for at fuldføre opsætningen af din computer opstart.

Er du interesseret i at vide, hvordan man opretter en opstart? Det er ikke så svært, som det kan lyde, og det giver dig mulighed for at åbne programmer automatisk, når du logger ind på en computer. Følg denne trinvis vejledning og du vil kunne oprette en effektiv opstart.

For det første skal du åbne Startmenuen ved at klikke på knappen Start eller Windows-tasten på dit tastatur. Søg derefter efter “Kontrolpanel” eller gå til fanen “Styring”.

Når du har åbnet Kontrolpanelet skal du søge efter et sektion kaldet ‘Administrative værktøjer’. Derefter skal du finde indstillingen for “Samlet jobplanlægger” og dobbeltklikke på den for at åbne den.

Du vil nu se et vindue, der viser alle dine gemte programmer, der åbner automatisk, når du logger ind i Windows – disse kaldes “job”. I dette vindue kan du tilføje, fjerne og redigere de autostarting job. Klik på fanen ‘Opret job’, og du vil se detaljer om programmerne, der vil autostarte.

Du kan nu tilføje et program ved at indtaste navnet og placeringen af programfilen; Du kan også vælge, når programmet skal starte – når systemet starter eller når brugeren logger ind. Tryk derefter på knappen Gem for at gemme den nye job-konfiguration.

Nu er din opstart klar! Genstart computeren for at teste ændringerne. Programmerne skal nu starte automatisk, når computeren er tændt.